Over ons

De Babouche Bruidsboetiek is ontstaan na de verbouwing in 2015 waarbij de bruidsafdeling volledig in een aparte boetiek is ondergebracht. Hierbij staat centraal de bruid de perfect japon met alle benodigde accessoires te kunnen helpen. Door dit in een aparte boetiek onder te brengen is de privacy nog meer vergroot en kan in een ontspannen sfeer de japon uitgezocht worden. Daarnaast kunnen wij ons brede assortiment nog beter laten zien.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bruidsmode en een eigen atelier zijn kennis en service onze belangrijkste speerpunten. Door met kwaliteitsmerken te werken die aansluiten bij onze visie kunnen wij volledig achter ons product staan, u zult bij ons dan ook geen namaak artikelen vinden.

Naast de japon vinden wij het belangrijk dat u het complete plaatje kunt zien, zo hebben wij dan ook lingerie, schoenen, hoepels, sieraden en nog vele andere accessoires altijd in diverse stijlen op voorraad.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen raden wij aan een afspraak te maken, op deze manier kunnen wij de tijd die u nodig heeft inplannen en kunt u in alle rust tot uw keuze komen. Wilt u een afspraak maken kunt u bellen naar 0164-230341 of mailen naar info@babouche.nl.