Over Ons

Babouche

Babouche is een familiebedrijf dat sinds 1986 gespecialiseerd is in feestelijke mode voor dames en heren.

In de loop der jaren is er een hoop verandert binnen Babouche. Een nieuwe splitsing binnen onze doelgroepen heeft plaatsgevonden waarbij de bruid nu terecht kan in een aparte bruidsboetiek volledig ingericht voor het perfect aankleding voor de mooiste dag van haar leven. Dit alles aan de Van Dedemstraat waar voorheen de businesskleding gevoerd werd.

Dit betekent dat er een heren- en damesmode zaak aan de Antwerpsestraat is gecreëerd waar avondmode, zakelijke kleding en bruidegommode gecombineerd zijn. Door een verschuiving in de markt is de bruidegom steeds dichter bij de zakelijke kostuums komen te liggen wat zorgt voor een makkelijk te combinerend assortiment.

Blijvend zijn een aantal sterkhouders zoals het eigen atelier waar al onze producten vermaakt worden op maat. Dit wordt gecombineerd met een zeer grote maatrange voor zowel de dames als heren. Heren maat 42 t/m 64, Dames maat 34 t/m 50. Daarnaast krijgt u de persoonlijke aandacht die het mogelijk maakt dit alles te combineren en ervoor zorgt dat u een antwoord krijgt op al uw vragen.

Onze producten sluiten aan bij deze werkwijze, wij meerdere pasvormen op voorraad en anders zijn deze leverbaar uit NOS-programma's van bijvoorbeeld Olymp, Casa Moda en Venti of zijn er de Mix & Match van Digel en Tailor Made Service van Wilvorst die ervoor zorgen dat iedereen het perfect passende kostuum of overhemd kan vinden in iedere prijsklasse. Met Brook Taverner en Elinette is dit ook het geval voor dames.

Wij zien u graag in onze winkel!